ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η Careq International διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό που αποτελείται από σχεδιαστές, μηχανικούς και εγκαταστάτες που ειδικεύονται στον χώρο της μαζικής εστίασης. Γνώση και εμπειρία αποτελούν το κύριο πλεονέκτημα μας γι’ αυτό μπορούμε να καταγράφουμε με λεπτομέρεια τις ακριβείς σας ανάγκες και να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επιχείρησής σας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Careq International διαθέτει έμπειρο και οργανωμένο τμήμα service σε όλη την επικράτεια και παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό της εκάστοτε επιχείρησης μαζικής εστίασης συμπεριλαμβανομένου του κλιματισμού. Το service αφορά τόσο την προγραμματισμένη συντήρηση του εξοπλισμού όσο και τις έκτακτες βλάβες και παρέχεται όλες τις ώρες της ημέρας και για τις επτά ημέρες της εβδομάδας συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών και των Αργιών.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Δραστηριοποιούμαστε και εξειδικευόμαστε στην Ελλάδα έχοντας στη διάθεση μας αποκλειστικό εξοπλισμό στον χώρο του καθαρισμού προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε μεγάλες εταιρίες αλλά και ιδιώτες.

Είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποίηση, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα συνοδεύοντας με ψηφιακό φωτογραφικό υλικό όλη την διαδικασία καθαρισμού, report εργασιών καθώς και επισημάνσεις για την βελτίωση ή διόρθωση τεχνικών προβλημάτων εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Διαβάστε Περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ | ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν και να εγκαταστήσουν τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό στον χώρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιώντας άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να επισκευάσουμε και να μετατρέψουμε κάθε ανοξείδωτη κατασκευή και μηχάνημα.

Διαβάστε Περισσότερα